Ervaringen

NasoFree werkt effectief tegen neusklachten. Dat beweren we niet alleen, dat is ook de ervaring van mensen die de neusdouche gebruiken. Hieronder lees je hun verhalen.

5/5

Geweldig! Super makkelijk in gebruik en na 2 x spoelen al effect!! Dit is echt de moeite waard om aan te schaffen.

Marleen Boerman

BijholteontstekingOp advies van arts
5/5

Vanaf 2006 ben ik onder behandeling van een KNO-arts vanwege een chronische neusholte ontsteking. Van alles geprobeerd. Niets hielp op de lange termijn. Toen kwam de neusdouche. Dat was fijn!! Het spoelt de holtes schoon. De klachten kwamen helaas steeds terug. Als laatste ben ik gaan spoelen met xylitol, dat was even wennen omdat het minder zacht aanvoelde… het resultaat is ongelofelijk! Ik ben sinds een jaar van mijn ontsteking af! Ik spoel nog dagelijks en de druppels gebruik ik ook nog 1x per dag. Ik hoop dat het bij anderen ook gaat helpen bij chronische neusholteontstekingen!

M.A. de Mik

BijholteontstekingOp advies van artsVerstopte luchtwegen
5/5

Ik gebruikte 2-3 flesjes neusspray (xylometazoline) per week voor verstopping en bijholteontstekingen. Nu ben ik op voorschrift van de KNO arts jullie product gaan gebruiken. Ik gebruik geen neusspray meer en heb geen last meer van bijholteontstekingen.

Bert

Verstopte luchtwegen
5/5

Het geeft een fris gevoel en ik kan beter ademen.

Cisca Wotlinksi

Verkoudheid
5/5

Het voelt fris en ik heb het gevoel dat ik minder snel besmet wordt met verkoudheid virussen dan voorheen, ik ben vanaf 2017 (na bijholteoperatie) slechts 1x verkouden geweest en dan was het meer keelpijn en hoesten dan gesnotter.

Jacqueline

AllergieNa operatie
5/5

Heel goed en voor mij niet te missen. Ik ben voor 10 jaar terug geopereerd aan de bijholtes. Ik zou het iedereen aanraden die problemen heeft met luchtwegallergie.

Anoniem

Verstopte luchtwegen
5/5

Na gebruik van de neusdouche, in combinatie met nasaal spoelzout met xylitol, ervaar ik gedurende een aantal uren een ‘open’ neus, waarbij ik vrij door mijn neus kan inademen.

Anoniem

5/5

Ik reageer er heel goed er op en ben zeer tevreden.

Anoniem

Vuile neus
5/5

Ik ben positief over de neusdouche en het spoelzout. Het zorgt voor een schone reiniging.

Joop Kreeft

Bijholteontsteking
5/5

Gebruik van de Nasofree spoelfles en spoelzout met Xylitol is voor mij noodzakelijk vanwege een chronische bijholteontsteking. Het spoelt de neus en bijholten goed schoon.

Jacques

AllergieVuile neus
5/5

Het spoelt mijn holtes goed schoon en helpt tegen allergieën. Het geeft vooral opluchting.

Agnes

5/5

Het helpt tegen holte pijn en voelt na gebruik heerlijk aan (verzachtend). Ik kan weer beter ademhalen en het verlicht de pijn.

Diena

Vuile neus
5/5

Makkelijk in gebruik en het heeft het gewenste effect. Een open en fris gevoel.

Jan

Verstopte luchtwegen
5/5

Het doet waarvoor ik het nodig had, weer vrij door de neus kunnen ademen.

Harriet

5/5

Geeft verlichting en zorgt ervoor dat ik vrij ben van neussprays.

Dennis