Neusklachten

Heb jij last van neusklachten? Je bent niet de enige: veel mensen hebben last van klachten als verkoudheid, hooikoorts en (inhalatie)allergie. Gelukkig kun je er iets tegen doen.

Hieronder vind je een overzicht van veelvoorkomende neusklachten.

Hooikoorts

Stuifmeel is eigenlijk heel onschuldig, maar niet voor elk menselijk lichaam. De klachten komen vooral in het voorjaar voor, maar tegenwoordig komen de klachten bijna een heel jaar rond voor.

Meer lezen about Hooikoorts

Verkoudheid

Bij een verkoudheid zijn de slijmvliezen in de neus ontstoken. Vaak wordt dit veroorzaakt door een verkoudheidsvirus. Je kunt zelf wat doen om de klachten te verminderen en snel van de verkoudheid af te zijn.

Meer lezen about Verkoudheid

Neusbijholte ontsteking

Neusbijholten zijn holle ruimtes in het hoofd, rond de neus. Als deze ontsteken kun je vervelende klachten ervaren. De oorzaak ligt vaak ingewikkeld, maar gelukkig is er een oplossing tegen de klachten

Meer lezen about Neusbijholte ontsteking

Inhalatieallergie

Bij inhalatieallergie kun je denken aan huisstofmijtallergie of allergie voor dieren. De klachten worden vaak veroorzaakt doordat je allergenen inademt. De klachten kun je (grotendeels) voorkomen en verminderen.

Meer lezen about Inhalatieallergie

neusklachten na een neusoperatie

Er zijn veel mogelijke klachten na een neusoperatie. Dit is per persoon verschillend en hangt af van de operatie. Een arts kan je aanraden om na de operatie je neus te spoelen met een neusdouche.

Meer lezen about neusklachten na een neusoperatie

Bestel NasoFree online

Dat kan gemakkelijk via onze webshop www.kno-winkel.nl

Bestellen