Ervaringen

Heel goed en voor mij niet te missen. Ik ben voor 10 jaar terug geopereerd aan de bijholtes. Ik zou het iedereen aanraden die problemen heeft met luchtwegallergie.

Anoniem

Ik gebruik het om de holtes schoon te houden nadat ik twee jaar geleden ben geopereerd. Dat je zelf de druk kunt bepalen met het “inspuiten” vind ik prettig. Ik gebruik soms wat extra warm water omdat voor mijn gevoel korstjes gemakkelijker los laten.

Anoniem

Het is een goed product wat aan de verwachting voldoet. Duidelijk effect na het spoelen. Helpt na verwijdering van neuspoliepen.

Jan Donga

Na het verwijderen van neuspoliepen moest ik neusdouchen.
Op advies van de KNO arts deze xylitol spoelzout gekocht en met goed resultaat, de neus is al aardig beurs en dan met zout spoelen lijkt mij niet z’n pretje met xylitol is dat absoluut niet aan de orde zelfs verfrissend!

Jeroen Vink

Helpt redelijk / goed voor ‘chronic rhinosinusitis’ chronisch ontstoken slijmvlies. Na een FESS operatie 3 jaar geleden heb ik nog soms last van mijn blijvend kaakholte ontsteking. 2x perweek spoel ik met xylitol zoutspoeling. Om een grotere ontsteking te voorkomen.

Hakan

Dit is echt serieus een wonder middel!!
Drie weken na mijn bijholteoperatie deze zakjes met xlytol gebruikt, en echt er kwam met één zakje heel veel prut los! Het is dus echt waar dat het de biofilm loslaat ik ben echt zeer tevreden!! Ik ga dit mijn kno arts ook adviseren dit gaat veel mensen helpen!

Nathalie Jansen