Ervaringen

Het voelt fris en ik heb het gevoel dat ik minder snel besmet wordt met verkoudheid virussen dan voorheen, ik ben vanaf 2017 (na bijholteoperatie) slechts 1x verkouden geweest en dan was het meer keelpijn en hoesten dan gesnotter.

Jacqueline

Werkt erg prettig als preventie van verkoudheid/ontsteking.

Dave Dröge

Zorgt voor een schoon gevoel. Ik ben allergisch en het zorgt voor minder neusverkoudheid.

Anoniem

Ik gebruik de neusdouche al 7 jaar. Het spoelzout geeft een fris en schone neus. Als je echt verkouden bent een klein beetje uit het zakje met xylitol toevoegen. Dit geeft extra vrije adem en fris gevoel.

Martine

Verlichting en reiniging die dieper en langduriger werkt dan alles wat ik eerder gebruikte. Plus sneller herstel na verkoudheid.

Patricia

Sinds ik mijn neusholtes spoel, ben ik niet meer verkouden geweest. Normaal kreeg ik elke 2 maanden wel een antibioticakuur voor neusbijholteontsteking.

Judit

Ik heb nooit last gehad van echt chronische ontstekingen in mijn holtes, maar bij een flinke verkoudheid en/of keelontsteking gebruik ik het om mijn neus en holtes leeg te spoelen. Hierdoor heb ik ’s nachts tijdens het slapen geen last en kan ik gewoon ademen en lijkt het alsof een infectie/ontsteking sneller geneest. Ik zweer erbij wanneer ik merk dat onze dochter weer eens een virus meeneemt van school.

Paul S

Meer lucht, minder pijn, open luchtwegen, snellere genezing van wondjes en sneller herstel van verkoudheid.

Jasmin