Ervaringen bij neusbijholteontsteking

Vanaf 2006 ben ik onder behandeling van een KNO-arts vanwege een chronische neusholte ontsteking. Van alles geprobeerd. Niets hielp op de lange termijn. Toen kwam de neusdouche. Dat was fijn!! Het spoelt de holtes schoon. De klachten kwamen helaas steeds terug. Als laatste ben ik gaan spoelen met xylitol, dat was even wennen omdat het minder zacht aanvoelde… het resultaat is ongelofelijk! Ik ben sinds een jaar van mijn ontsteking af! Ik spoel nog dagelijks en de druppels gebruik ik ook nog 1x per dag. Ik hoop dat het bij anderen ook gaat helpen bij chronische neusholteontstekingen!

M.A. de Mik

Ik gebruikte 2-3 flesjes neusspray (xylometazoline) per week voor verstopping en bijholteontstekingen. Nu ben ik op voorschrift van de KNO arts jullie product gaan gebruiken. Ik gebruik geen neusspray meer en heb geen last meer van bijholteontstekingen.

Bert

Gebruik van de Nasofree spoelfles en spoelzout met Xylitol is voor mij noodzakelijk vanwege een chronische bijholteontsteking. Het spoelt de neus en bijholten goed schoon.

Jacques

Fris gevoel, beduidend minder ontstekingen.

Guus

Door dagelijks verschillende keren te spoelen heb ik veel minder sinusontstekingen.

Danielle

Werkt erg prettig als preventie van verkoudheid/ontsteking.

Dave Dröge

Het beperkt mijn bijholteontstekingen tot een absoluut minimum. Ik heb het nog maar 2 keer per jaar ipv 8 keer.

Edward

Ik doe dit nu al een paar jaar elke dag en sinds ik dit doe gaat het veel beter met mijn neusbijholten.

Irma